با یک قالب صابون روی آن بمالید ،سپس با پارچه تمیزی
پاک کنید و صیقل دهید
برای جلوگیری از کپکزدن نان، در ظرف نان کمی
نمک بریزید اگر هنگام اتوکردن لباس بخشی از آن به رنگ زرد درآمد،
میتوانید با آب اکسیژنه آن را از بین ببرید برای جذب رطوبت داخل یخچال ظرفی پُر از نمک در
داخل آن قرار دهید هنگام استفاده از منقل برای تهیه کباب ، یک ورق کاغذ آلومینیومی ( فویل ) در کف آن قرار دهید . این کــار هم باعث تشدید حرارت می شود و هم تمیز کردن منقل را آسان می کند پوست گرفتن و خرد کردن سیر باعث چسبندگی دست ها می شود . برای جلوگیری از این مشکل ، حبه های سیر را ابتدا دو دقیقه در آب جوش و سپس در آب سرد بگذارید پس از آن پوست بگیرید . توجه داشته باشید هنگام مصرف سیر جوانه سبز وسط آن را در آورید
برای جدا کردن پوست نازک روی بادام ، آنها را دو دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آنها را جدا کنید
برای از بین بردن بوی سوختگی بـــرنج یـــک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید یا یک عدد پیاز را پوست کنده و در داخل برنج فــرو کنید پیاز بوی سوختگی را بخود می گیرد اگر خورشی که پختید ، بیش از اندازه شور شده باشد باید یک سیب زمینی خام درداخل آن قرار دهید ، سیب _زمینی نمک اضافی را به خود جذب می کند اگر برنج پخته شده را روغن ندهید ، یک هفته در یخچال می ماند برای دور کردن مورچه ها مقدار مساوی سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و محل عبور آنها را با این محلول بشویید برای از بین بردن لکه های ظروف نچسب نیز دو قاشق غذاخوری جوش شیرین ، نصف فنجان ســــرکه و یـــک فنجان آب در آن ریخته مدت ده دقیقه بجوشد برای اینکه بتوانید نان را دو سه روز تازه نگه دارید، هنگامی که نان ها هنوز گرم هستند یک دستمال مرطوب روی آنها بیاندازید تا نان ها بیات نشود اگرهنگام پختن گل کلم مقدارکمی شیربه اب ان اضافه کنیدگل کلم شمامثل برف سفیدودرخشان خواهدشد لکه های ناشی ازجوهرخودکارراشیرپاک می کند.برای این منظوراسفنجی رابه شیرآغشته کرده روی منطقه لکه بریزیدتاان لکه ازبین برود
اگر دستهای شما از چغندر و یا کلم قرمز، رنگ گرفته است، به سیبزمینی خام دستهایتان را بمالید